top of page

Terugblik op een fantastisch jaar

Bijgewerkt op: 7 mei 2020

Aangezien er in deze periode nog weinig getrouwd wordt vanwege het COVID-19 virus ben ik heerlijk aan het terugblikken naar afgelopen trouwseizoen! En wat was het een mooi trouwseizoen! Zoveel blije bruidsparen op zoveel prachtige locaties op het eiland!

Elke keer weer een feest om aan mee te mogen werken. Genieten jullie mee?


Het was een bijzonder jaar waarin we veel meegemaakt hebben. Prachtige bruiloften met soms ook hele spannende en intense momenten. Zo was er een bruiloft in de St. Janskerk in Hoorn, waarbij we op het laatste moment moesten uitwijken naar een andere kerk omdat er een begrafenis was in de kerk. Dit was in 35 jaar nog niet voorgekomen. Maar hoe mooi was het dat we konden uitwijken naar de prachtige kerk in Midsland midden in het dorp waar het bruidspaar persoonlijk ook een hele mooie band mee had.


En zo was er die prachtige bruiloft in september waarbij de moeder van de bruid zo druk was geweest met alle voorbereidingen en de schitterende bloemen. De middag voor de bruiloft ging het mis en viel moeder van de trap. Enorm schrikken natuurlijk en gelijk komt dan de vraag naar boven; gaan we nog trouwen morgen? Maar gelukkig kwam het goed en is alles op alles gezet zodat moeder er bij kon zijn! Hoe emotioneel maar zo waardevol!


Kortom, het was een prachtig jaar met een lach en een traan! Maar zeker 1 voor in de boeken en om nog eens heerlijk op terug te kijken!












70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Trouwen op Terschelling

Kirsten de Bruijn  | Weddingplanner

bottom of page