Jullie Bruiloft

Weddingplanner

In een uitgebreid kennismakingsgesprek bekijken we wat jullie wensen en ideeën zijn en of er natuurlijk een klik is, ook niet onbelangrijk! 

 

Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag met het organiseren van de bruiloft zoals die volledig bij jullie past. Hierbij houden we uiteraard geregeld contact en maak ik een uitgebreid draaiboek van de dag(en). Ik ben het aanspreekpunt voor alle leveranciers en zal alle afspraken in het draaiboek zetten zodat we alles overzichtelijk op papier hebben. Je zult merken dat een weddingplanner jullie enorm veel werk (en stress!) uit handen neemt.

 

Op de dag zelf ben ik aanwezig om alles op rolletjes te laten verlopen (eventueel samen met jullie eigen ceremoniemeester natuurlijk). Jullie vrienden en familie hoeven alleen maar te genieten van jullie dag!

Bruiloftstyling

Wil je een unieke bruiloft met professionele styling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jullie dag volledig aan te kleden. We bespreken uitgebreid jullie wensen en ideeën en gaan daar mee aan de slag. Je kunt hierbij denken aan de aankleding van ceremonie, de diner setting en uiteraard de feestlocatie. 

Geen bruiloft is het zelfde en dat maakt het ook zo leuk en bijzonder om aan mee te helpen.Trouwen op Terschelling heeft ook veel materiaal in de verhuur zoals mooie witte bruiloftsstoelen, lichtletters, een prieel, strobalen, Perzische tapijtjes, schildersezel, houten boomstammen en ander decoratie materiaal. Neem gerust contact op om eens te kijken naar de mogelijkheden

Trouwadvies gesprek

Willen jullie je bruiloft op Terschelling graag zélf regelen, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de opstart? Dan is een trouwadviesgesprek misschien iets voor jullie. Dit kan op Terschelling, maar ook heel goed via FaceTime/Skype. 

Tijdens dit gesprek denk ik met jullie mee over bijvoorbeeld locaties, planning & styling en kom ik met tips en adviezen. Na afloop van het gesprek kunnen jullie goed van start met het regelen van jullie bruiloft!

Uiteraard heb ik ook van alles te huur voor de aankleding van jullie bruiloft. Van mooie witte klapstoelen tot een prieel, een spreekgestoelte en prachtige lichtletters en allerlei decoratiemateriaal. 

Het trouwadviesgesprek heeft een vaste prijs van €195,00 en duurt maximaal 3 uur. 

Trouwen op Terschelling

Kirsten de Bruijn

Weddingplanner

Trouwen op Terschelling

Kirsten de Bruijn

Burg. van Heusdenweg 16A

8881 EC West Terschelling