top of page

Niels & Anjo

Odette en paul Jeannette Wouthuis Fotogr
van der kwast146.jpg

 

Trouwen op Terschelling het eiland waar we heel vaak komen dat leek ons fantastisch.

Maar hoe ga je dit regelen? Nadat we contact hadden gezocht met Kirsten was ons al snel duidelijk dat we bij de juiste persoon waren en dat de organisatie helemaal goed zou komen. Kirsten kent alle leuke plekken en leveranciers op het eiland en heeft ons heel goed geholpen, van de invulling van de dag tot de kleinste details.

We kijken er met heel veel plezier op terug en met ons de gasten van de bruiloft, nog regelmatig  krijgen we te horen wat een fantastisch weekend het was. 

Bedankt Kirsten!

Lennart & Marja

Gevraagd worden op het strand van Terschelling betekende voor ons ook  ‘Trouwen op Terschelling”. 

Locatie wisten we al gelijk ‘Puur Terschelling’ en de sfeer die we wilde neerzetten ook maar hoe gaan we dat realiseren.

Al snel viel de naam Kirsten en na ons eerste telefoontje voelde ik meteen de klik en wisten we 

Dit gaat helemaal goed komen……

 

2020, ons feestjaar startte met onze eerste ontmoeting. Dat was al gelijk een feestje omdat we zó op dezelfde golflengte zaten.

Datum, locatie, catering, bloemist, eiland mogelijkheden en contacten werden gelegd.

Maar COVID-19 stond niet in ons draaiboek. CREATIVITEIT & FLEXIBILITEIT werden onze grote items!!

Laat Kirsten die twee kwaliteiten nou net perfect beheersen. Overal bedachten we samen een oplossing voor.

 

Door de samenwerking met Kirsten hadden wij het grootste vertrouwen dat het goed zou komen. 

Haar eerlijkheid, snelle en fijne communicatie, contacten op het eiland, ervaring en gezelligheid

maakten het voor ons erg prettig en makkelijk. Met haar 1,5 m lat werden alle richtlijnen nageleefd. 

Ze heeft prachtige attributen die het feestelijke plaatje tot in de kleine puntjes compleet maken. 

Kortom, zonder Kirsten haar enthousiasme en deskundigheid had ons huwelijk weekend er heel anders uitgezien. 

 

Kirsten heeft ons beide en onze gasten een prachtig Terschellings huwelijks weekend gegeven

waardoor we nog meer van ‘ons’ eiland zijn gaan houden. 

                                                                                                     

                                                                                                                                              Paul & Odette

28 september trouwden wij op ons geliefde Terschelling en het was werkelijk een droombruiloft. Van tevoren wisten we dat we graag veel buiten in de natuur wilden zijn die dag én dat we het liefst op het strand wilden trouwen.

 

Vanaf het eerste moment dat we Kirsten zagen zat ze vol creatieve ideeen en tips die mooi aansloten bij onze wensen. Ook toen het op de dag zelf vrij wisselvallig weer bleek te zijn is het tóch nog gelukt om buiten te trouwen en er echt een droombruiloft van te maken.

 

Kirsten is heel prettig en ongedwongen in het contact, betrouwbaar en proactief waardoor we er van tevoren alle vertrouwen in hadden dat de dag soepel zou gaan verlopen. 

Niels & Anjo

Trouwen op het strand.jpg
Anke & Tim foto Moniek Aansorgh.jpg

Eilandliefde en de liefde vieren op ‘ons’ eiland…

 

"Een wens die in vervulling is gegaan…wij zijn getrouwd op Terschelling! Mede door Kirsten kijken wij terug op een prachtige en onvergetelijke trouwdag. Kirsten is een leuke, lieve en enthousiaste meid waar wij vanaf het allereerste moment een klik mee hadden. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met leuke ideeën. Omdat ze op het eiland woont, heeft ze snel en makkelijk contact met de betrokken partijen. Kirsten maakt een handig draaiboek waar ook zeker ruimte is voor eigen inbreng. Ze ondersteunt waar nodig en zet alles op alles om de trouwdag perfect te laten verlopen!

 

Lieve Kirsten, dank je wel voor de zorgeloze en onvergetelijke dag!

Tim & Anke

We denken met een grote glimlach terug aan onze bruiloft op Terschelling. Het was een super dag & Trouwen op Terschelling heeft daar een groot aandeel in gehad. Kirsten heeft ons enorm ontzorgt door het vele regelwerk, contacten op het eiland, snel schakelen en haar flexibiliteit. Alles was tot in de puntjes geregeld. Door haar creatieve inslag gaf Kirsten ons veel ideeën waardoor het format voor de bruiloft snel stond. Super mooi in elkaar gezet met meerdere locaties.

 

Trouwen in de kerk van Midsland, een huifkartocht, toast en taart aansnijden op Liesinger Plak, borrel bij Strandhotel en BBQ & feest bij de Zandzeebar. Het was echt een prachtige dag! Het organiseren van een bruiloft op Terschelling lijkt een mega klus maar met Trouwen op Terschelling ben je aan het perfecte adres voor een super bruiloft van a tot z. Wij kunnen Kirsten dan ook van harte aanbevelen.

Simon & Faye

PHOTO-2019-10-11-00-09-27.jpg
PHOTO-2019-10-04-16-05-39 4.jpg

We hebben Kirsten gevraagd als weddingplanner en ceremoniemeester omdat we beide in een druk seizoensbedrijf werken en net na de zomer gingen trouwen. Kirsten heeft voor ons een draaiboek gemaakt van de dag en alles met de leveranciers geregeld. Zo hebben wij zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag van ons leven. Ook had Kirsten veel leuke ideeën over de aankleding en zaten we totaal op 1 lijn.

 

Echt een aanrader als je gaat trouwen op Terschelling en je daar een zorgeloze, mooie dag wil gaan beleven.

Sikke & Marieke

Één ding wisten we zeker, we gaan trouwen op Terschelling. En ondanks dat we precies wisten wat we wilden, hadden we geen idee hoe we dat moesten regelen.

Na één telefoontje met Kirsten hadden we gelijk het gevoel dat het goed zou komen. Kirsten voelde perfect aan wat we wilden. Kwam direct met superleuke ideeën, maar vertelde ook eerlijk wat moeilijk zou worden. Door goed te luisteren kwamen we samen uit op onze perfecte huwelijksdag.

 

Zij heeft vervolgens alles tot in de puntjes geregeld en ging bij tegenvallers net zo lang door tot het toch geregeld was. En daarnaast is ze gewoon een hele leuke, toegankelijke en spontane meid.

 

Dank je wel Kirsten, voor de onvergetelijke en zorgeloze dag!

Peter & Lidia

190518-Peter-Lidia-215_websize.jpg
Trouwfotograaf-Trouwen-Terschelling-Jour

Kirsten was een fantastische hulp bij onze bruiloft.

We hebben haar vrij last-minute benaderd, maar ze stortte zich er gelijk in en heeft ons enorm geholpen. Ze was heel betrokken en dacht goed mee. Super om er iemand bij te hebben met zoveel ervaring en connecties, zo werd alles een stuk makkelijker en relaxter. We kijken terug op een geweldige bruiloft, mede dankzij Kirsten!

Dank je wel! 

Paul & Lotte

Trouwen op Terschelling

Kirsten de Bruijn  | Weddingplanner

bottom of page