Niels & Anjo

Tim & Anke

Eilandliefde en de liefde vieren op ‘ons’ eiland…

 

"Een wens die in vervulling is gegaan…wij zijn getrouwd op Terschelling! Mede door Kirsten kijken wij terug op een prachtige en onvergetelijke trouwdag. Kirsten is een leuke, lieve en enthousiaste meid waar wij vanaf het allereerste moment een klik mee hadden. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met leuke ideeën. Omdat ze op het eiland woont, heeft ze snel en makkelijk contact met de betrokken partijen. Kirsten maakt een handig draaiboek waar ook zeker ruimte is voor eigen inbreng. Ze ondersteunt waar nodig en zet alles op alles om de trouwdag perfect te laten verlopen!

 

Lieve Kirsten, dank je wel voor de zorgeloze en onvergetelijke dag!

Simon & Faye

"We denken met een grote glimlach terug aan onze bruiloft op Terschelling. Het was een super dag & Trouwen op Terschelling heeft daar een groot aandeel in gehad. Kirsten heeft ons enorm ontzorgt door het vele regelwerk, contacten op het eiland, snel schakelen en haar flexibiliteit. Alles was tot in de puntjes geregeld. Door haar creatieve inslag gaf Kirsten ons veel ideeën waardoor het format voor de bruiloft snel stond. Super mooi in elkaar gezet met meerdere locaties. Trouwen in de kerk van Midsland, een huifkartocht, toast en taart aansnijden op Liesinger Plak, borrel bij Strandhotel en BBQ & feest bij de Zandzeebar. Het was echt een prachtige dag! Het organiseren van een bruiloft op Terschelling lijkt een mega klus maar met Trouwen op Terschelling ben je aan het perfecte adres voor een super bruiloft van a tot z. Wij kunnen Kirsten dan ook van harte aanbevelen." 

Sikke & Marieke

"We hebben Kirsten gevraagd als weddingplanner en ceremoniemeester omdat we beide in een druk seizoensbedrijf werken en net na de zomer gingen trouwen. Kirsten heeft voor ons een draaiboek gemaakt van de dag en alles met de leveranciers geregeld. Zo hebben wij zorgeloos kunnen genieten van onze mooiste dag van ons leven. Ook had Kirsten veel leuke ideeën over de aankleding en zaten we totaal op 1 lijn.

 

Echt een aanrader als je gaat trouwen op Terschelling en je daar een zorgeloze, mooie dag wil gaan beleven. "

Peter & Lidia

"Één ding wisten we zeker, we gaan trouwen op Terschelling. En ondanks dat we precies wisten wat we wilden, hadden we geen idee hoe we dat moesten regelen. Na één telefoontje met Kirsten hadden we gelijk het gevoel dat het goed zou komen. Kirsten voelde perfect aan wat we wilden. Kwam direct met superleuke ideeën, maar vertelde ook eerlijk wat moeilijk zou worden. Door goed te luisteren kwamen we samen uit op onze perfecte huwelijksdag. Zij heeft vervolgens alles tot in de puntjes geregeld en ging bij tegenvallers net zo lang door tot het toch geregeld was. En daarnaast is ze gewoon een hele leuke, toegankelijke en spontane meid.

 

Dank je wel Kirsten, voor de onvergetelijke en zorgeloze dag!

Paul & Lotte

" Kirsten was een fantastische hulp bij onze bruiloft. We hebben haar vrij last-minute benaderd, maar ze stortte zich er gelijk in en heeft ons enorm geholpen. Ze was heel betrokken en dacht goed mee. Super om er iemand bij te hebben met zoveel ervaring en connecties, zo werd alles een stuk makkelijker en relaxter. We kijken terug op een geweldige bruiloft, mede dankzij Kirsten! Dank je wel! 

Trouwen op Terschelling

Kirsten de Bruijn

Weddingplanner

Trouwen op Terschelling

Kirsten de Bruijn

Burg. van Heusdenweg 16A

8881 EC West Terschelling