top of page
Trouwfotograaf-Trouwen-Terschelling-Jour

Wie ben ik...

Ik ben Kirsten de Bruijn, 41 jaar, samen met Sjoerd en moeder van 2 kids, Kiki en Cas. Woon sinds 2005 op Terschelling en hou van suppen, duiken, snowboarden, festivals & concerten bezoeken en lekker eten.

Ik heb een grote passie voor dingen organiseren. Al meer dan 13 jaar organiseer ik met heel veel plezier het Filmfestival Terschelling en TOF | Terschelling Openlucht Filmfestival.

Ik ben jaren lang werkzaam als ZZP'er voor events als het Springtij Forum en Oerol en heb bij diverse evenementenbureau's op Terschelling gewerkt waarbij ik events organiseerde op alle Waddeneilanden. Daar ben ik ooit eens gevraagd of ik ook een bruiloft wilde organiseren en zo ben ik er eigenlijk in gerold, ik vond het heel spannend, maar fantastisch om te doen!

 

Dat is inmiddels zo'n 13 jaar geleden en sindsdien heb ik vele bruiloften op Terschelling mogen organiseren. Natuurlijk heel wat anders dan een congres of event, maar juist het persoonlijke contact en meedenken over één van jullie mooiste dagen maakt mijn werk zo leuk en uitdagend!

Ik geniet er nog steeds elke dag van en geen enkele bruiloft is het zelfde, dat maakt het juist zo bijzonder!

vn-467.jpg
vn-409.jpg

Hoe bijzonder!

Ik blijf het heel bijzonder en speciaal vinden dat een bruidspaar mij het vertrouwen geeft om er samen met hen een prachtige dag van te maken. Ik geloof er in dat we het samen moeten doen, want alleen dan wordt het een persoonlijke en unieke bruiloft zoals die bij jullie past

Een keertje kennis maken om te kijken of er een klik is?

Bel of mail! Het lijkt me super om jullie te ontmoeten! 

Kirsten de Bruijn | Trouwen op Terschelling

info@trouwenopterschelling.nl | 06-10946123

Kirsten de Bruijn  | Weddingplanner

Trouwen op Terschelling

bottom of page