top of page

Winterbruiloft

Bijgewerkt op: 11 mei 2020

Altijd al gedroomd van een knusse en magische winterbruiloft of misschien moeten jullie je bruiloft verplaatsen vanwege het coronavirus? Denk dan eens aan een winterbruiloft...

Super bijzonder en romantisch!


Vaak kiezen bruidsparen ervoor om te trouwen in de zomer vanwege het weer, maar hoe tof is het om een echte winterbruiloft te vieren met alles erop en eraan. Steeds meer bruidsparen gaan tegenwoordig voor een winterbruiloft! Uiteraard een stukje kouder, maar van te voren geen stress of het weer wel goed is en de ceremonie buiten door kan gaan. Bijkomend voordeel is dat veel locaties het in de winter minder druk hebben. De winter is zelfs één van de meest fotogenieke seizoenen van het jaar en dat is echt niet alleen zo als er een dikke laag sneeuw ligt!


De decoratie voor een winterbruiloft is te gek! Je kan er alle kanten mee op, maar knus en gezellig zijn toch echt wel de keywords voor een winterbruiloft. Denk aan knuffelige plaids, prachtig gedekte tafels met kaarsen, knisperende vuurtjes, gluhwein en een chocoladebar. Maak je bruiloft betoverend mooi met prachtige kleurencombinaties!


Op Terschelling zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een unieke winterbruiloft.

Voor welke locatie je ook kiest, een knus sfeertje geeft een winterbruiloft sowieso!

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Trouwen op Terschelling

Kirsten de Bruijn  | Weddingplanner

bottom of page