top of page

Winter Wedding op Terschelling

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023

De meeste van jullie fantaseren waarschijnlijk over een warme, zonnige trouwdag! De maanden tussen mei en oktober worden dan ook niet voor niets het “trouwseizoen” genoemd.

Je denkt er misschien niet gelijk aan, trouwen in de winter en al helemaal niet op Terschelling. Maar weet dat trouwen in de winter juist ontzettend sfeervol kan zijn! De winter heeft zijn charme en meer voordelen dan je van tevoren zou denken! Denk hierbij o.a. aan gunstigere prijzen dan in het “hoogseizoen”. Kortom volop mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken!


De winter staat in het teken van warmte, sfeer, lichtjes en gezelligheid. Het eiland als decor met vuurtjes, schapenvachtjes, glühwein en warme choco, warme fleece dekentjes en kaarsen, véél kaarsen! Trouwen op Terschelling, Paal 8 Hotel aan Zee & Paviljoen West Aan Zee zijn een fijne samenwerking aangegaan op het gebied van winter bruiloften.


Stel je eens voor; ceremonie in een prachtige kerk; hartverwarmend proostmoment met bubbels & taart of foodtruck met hot chocolate bar, huisgemaakte glühwein & marshmallows op een vuurtje. Daarna met huifkarren voor een winterse tocht met onderweg juttersbitter over het strand naar het hotel of strandpaviljoen voor prachtig diner of winter BBQ met dessert bij een kampvuur & de dag afsluiten met een knalfeest. Als de dansvloer eenmaal geopend is, stijgt de temperatuur vanzelf!

Na deze magische dag overnachten alle gasten in Paal 8 Hotel aan Zee, een sfeervol & comfortabel 4 sterren hotel op loopafstand van de feestlocatie.


De decoratie voor een winterbruiloft is te gek! Je kan er alle kanten mee op, maar knus en gezellig zijn toch echt wel de keywords voor een winterbruiloft. Denk aan knuffelige plaids, prachtig gedekte tafels met kaarsen, knisperende vuurtjes, gluhwein en een chocoladebar. Maak je bruiloft betoverend mooi met prachtige kleurencombinaties!


Op Terschelling zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een unieke winterbruiloft.

Voor welke locatie je ook kiest, een knus sfeertje geeft een winterbruiloft sowieso!52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Kirsten de Bruijn  | Weddingplanner

Trouwen op Terschelling

bottom of page